Aktuellt

 • Ny webbplats!

  Nu är du på Senioruniversitetets nya webbplats. Alla funktioner är inte inlagda än men läggs till successivt. Mycket kan du redan nu hitta under flikar och med sökfunktionen. Välkommen att botanisera.
  Vill du se filmer så lotsas du via Mina sidor.
  Även medlems- och anmälningssystemet är bytt. Du kan anmäla dig till aktiviteter utan att logga in. Men för att komma åt dina uppgifter och ändra dem själv får du vänta till augusti. Till dess får du göra det via sekretariatet.


 • Uppsala värd för Nationellt samordningsmöte

  mellan Sveriges senior/pensionärsuniversitet. 5-6 september samlas representanter för dessa i Uppsala eller via Zoom för utbyte av erfarenheter och diskussion kring gemensamma frågor och samarbeten.


Se hela terminens utbud


Aktuella ändringar

 • Ulrika Knutsons föredrag filmat

  Föredraget vid årsmötet 21 april,
  Är Dostojevskij medskyldig till kriget? – Ryssland, Ukraina och litteraturen” ligger nu som film på webben och kan ses av alla USUs medlemmar t.o.m. 31/7. 


Notiser

 • Saknar du ditt e-post-meddelande?

  Så snart du anmält dig till en aktivitet får du ett bekräftelsemejl. Saknar du det så titta i andra brevlådor än inkorgen, t ex i Kampanjer i gmail.


 • Fullt på resor och ändå öppet för Direktanmälan? 

  Även om det är fullbokat kan det löna sig att anmäla sig – det kan bli avhopp. Läs mer om hur man anmäler sig här och i Medlemsbladet nr 3 sid.4-5.


Programbladet utkommer två gånger per år. Det innehåller alla planerade aktiviteter för terminen.

Medlemsbladet utkommer med fem nummer per år och innehåller artiklar och notiser om aktuella händelser.

Rulla till toppen