Anmälan om medlemskap

(Om du redan är medlem och vill ändra dina adressuppgifter så gå in på Mina sidor under Mina uppgifter.)

Rätt till medlemskap har alla, oavsett studiebakgrund, som fyllt 58 år samt även yngre personer som uppbär pension av något slag. Rätt till medlemskap har även make/maka till eller samboende med den som är medlem i USU.

Medlemskap i föreningen krävs för att kunna delta i USU:s aktiviteter. Som medlem får du delta utan avgift i Tisdagsföreläsningarna samt mot avgift delta i föreläsningsserier, studiecirklar, resor, studiebesök och övriga arrangemang.

Medlemskapet gäller för ett kalenderår och kostar 250 kr. OBS! För den som anmäler sig som medlem under november och december gäller medlemskapet även påföljande kalenderår.

Ledsagare eller skrivtolk (hörselhjälp) får medfölja, men medlemskort behövs även för dem, läs här.

För att bli medlem klickar du på knappen "Fortsätt" nedan och fyll i formuläret. Efter några dagar får du en faktura hemskickad. Ett medlemskort med ditt medlemsnummer finner du överst på fakturan. Medlemsnumret får du också direkt när du anmält dig. Så fort vi registrerat din anmälan kan du betala medlemsavgiften om du går in på Mina sidor - Medlemskap. Medlemskapet träder i kraft när fakturan är betald och vi registrerat betalningen. 
Medlemsavgift återbetalas inte.

Du kan även anmäla dig till vårt sekretariat per brev eller telefon. Ange då namn, adress, telefon(er) eventuellt e-postadress samt personnummer (ej obligatoriskt) eller födelseår.


 Flitig som humlan söker USU-medlemmen ny kunskap

Kontakt


Har du bytt adress eller E-postadress?
Gå in under Anmälan - Mina sidor så kan du ändra uppgifterna själv.
Vi skickar ibland ut påminnelser och information om resor med restplatser via E-post.

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss klicka här.

Webbmaster: Lars-Olov Johansson webbmaster(at)usu.se

2013 © Uppsala Senioruniversitet
Senast uppdaterad: 11 oktober 2019 20:11