Anmälan om medlemskap

Redan medlem? Kolla om du betalat medlemsavgiften innan du anmäler dig som ny! Se Mina sidor under Medlemskap. Vill du ändra dina adressuppgifter? Gå in på Mina sidor under Mina uppgifter. 

Har du varit medlem tidigare men inte under 2022? Kontakta sekretariatet för att få faktura för 2023 på samma medlemsnummer.

Rätt till medlemskap har alla, oavsett studiebakgrund, som fyllt 58 år samt även yngre personer som uppbär pension av något slag. Rätt till medlemskap har även make/maka till eller samboende med den som är medlem i USU.

Medlemskap i föreningen krävs för att kunna delta i USU:s aktiviteter. Som medlem får du delta utan avgift i Tisdagsföreläsningarna samt mot avgift delta i föreläsningsserier, studiecirklar, resor, studiebesök och övriga arrangemang.

Medlemskapet gäller för ett kalenderår och kostar 250 kr. OBS! För den som anmäler sig som medlem under november och december gäller medlemskapet även påföljande kalenderår.

Ledsagare eller skrivtolk (hörselhjälp) får medfölja, men medlemskort behövs även för dem, läs här.

För att bli medlem klickar du på knappen "Fortsätt" nedan och fyll i formuläret. Efter några dagar får du en faktura hemskickad. Ett medlemskort med ditt medlemsnummer finner du överst på fakturan. Medlemsnumret får du också direkt när du anmält dig. Så fort vi registrerat din anmälan kan du betala medlemsavgiften om du går in på Mina sidor - Medlemskap. Medlemskapet träder i kraft när fakturan är betald och vi registrerat betalningen. 
Medlemsavgift återbetalas inte.

Du kan även anmäla dig till vårt sekretariat per brev eller telefon. Ange då namn, adress, telefon(er) eventuellt e-postadress samt personnummer (ej obligatoriskt) eller födelseår.


 Flitig som humlan söker USU-medlemmen ny kunskap

Kontakt


Har du bytt adress eller E-postadress?
På Mina sidor så kan du ändra uppgifterna själv.
Via  E-post skickar vi akut väsentlig information om verksamheten, om ändringar av aktiviteter och annat, till alla eller berörda grupper.

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss klicka här.

Webbmaster: Lars-Olov Johansson webbmaster(at)usu.se

    Vi samverkar med
 
2013 © Uppsala Senioruniversitet
Senast uppdaterad: 5 januari 2023 13:20