Övrigt

 • Varför byter ni lokal och ibland tid under en serie?
  Det är ont om stora lokaler med rimligt pris och läge, och i t ex universitetets lokaler måste vi anpassa oss efter deras aktiviteter.
 • Hur får man reda på ändringar i programmet?
  Serier: Appen uppdateras kontinuerligt. För epost- och pappersbiljetter skrivs ändringar, som är kända innan biljetterna skickas ut, på biljetten. För senare ändringar kontaktas samtliga deltagare via push, e-post, telefon eller brev. Ändringar läggs också ut på webbplatsen under PROGRAM..

  För cirklar gäller i normalfallet att cirkelledaren ombesörjer meddelande om ändring. Om ändringar görs innan cirkeln hunnit starta, meddelar sekretariatet detta. 

 • Jag vill se en filmad föreläsning. Hur gör jag?
  För att se en filmad Tisdagsföreläsning räcker det att du är medlem. En film från övriga föreläsningsserier som filmats (se programbladet) kan du se om du betalat avgiften för serien ifråga. Logga in på Mina sidor och välj sedan Filmer från menyn till vänster. Varje film ligger kvar i 14 dagar.
 Flitig som humlan söker USU-medlemmen ny kunskap

Kontakt


Har du bytt adress eller E-postadress?
På Mina sidor så kan du ändra uppgifterna själv.
Via  E-post skickar vi akut väsentlig information om verksamheten, om ändringar av aktiviteter och annat, till alla eller berörda grupper.

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss klicka här.

Webbmaster: Lars-Olov Johansson webbmaster(at)usu.se

    Vi samverkar med
 
2013 © Uppsala Senioruniversitet
Senast uppdaterad: 27 september 2022 17:35