Nytt anmälningssystem

Sedan maj 2023 har vi ett nytt medlemssystem, med nytt sätt för anmälningar via webbplatsen till aktiviteter, även till resor. Saknar man möjlighet att anmäla via dator skickar man inom angiven tid en blankett/brev till sekretariatet, som lägger in anmälan i systemet. Den som har svårt att ta sig till brevlådan får kontakta sekretariat.

När det är dags för anmälan kommer systemet att vara öppet för anmälningar under några dagar då medlemmar i lugn och ro kan anmäla sig (s.k. öppen anmälan, benämnd Lottning på webbplatsen, 1-14 januari). När dagarna med öppen anmälan är slut undersöker systemet om några aktiviteter är överbokade. Om så är fallet fördelas platserna via lottning. Efter lottningen direktanmäler man sig. Är det fullt hamnar man på köplats.

Via mejl bekräftas direkt att anmälan kommit fram, sedan att man blivit antagen alternativt hamnat på köplats, får betalningsuppgifter och kvitto på betalningen. Det är alltså en bra idé att kontrollera sin mejladress, när Mina sidor har lanserats.

Rulla till toppen