Aktuella resor och studiebesök

Kalendarium (uppdateras i december)


 
Klicka här för att skriva in text

Bestämmelser
för resor och studiebesök

Våren 2022 (uppdateras i december)
Här presenteras ett kalendarium samt beskrivningar av de resor och studiebesök som är planerade för hösten 2021. Observera att avgångsplatsen för bussresor är flyttad till UKK, Roslagsgatan.

All information om resor och studiebesök kommer att uppdateras löpande på webbplatsen. Ta gärna för vana att gå in på webbplatsen när du har bokat ett studiebesök eller en resa. Här läggs också ändringar och nya resor ut. Just nu ser resemöjligheterna goda ut. Museer och teatrar öppnar upp. Frågor som hur många som kan tas emot på ett ställe, hur många som kan åka med i en buss m.m. är dock fortfarande lite ovissa och kan påverka priset. Vi har därför satt ett cirkapris och kommer att meddela fastställt pris till de anmälda när resan eller utflykten närmar sig. Det kommer också att finnas avbokningsmöjligheter. Ta för vana att gå in på webbplatsen om du är intresserad av något arrangemang.

Anmälan
Anmälan till resor och studiebesök kan endast göras på telefon 018-24 35 01. Första anmälningsdagen kan du anmäla dig via telefonsvararen från kl. 08.00. OBS tiden! Du kan anmäla högst två (2) medlemmar med namn och medlemsnummer. Ni får skriftligt besked så snart som möjligt efter anmälan. Dagen före ett arrangemang skickar vi ut sms-påminnelse med uppgift om tid och plats för möte eller avresa.

Anmälan är normalt bindande, vilket innebär att den som anmäler sig måste betala hela avgiften. Eftersom vi ännu är ovetande om pandemiläget i höst är avbokning möjlig utan avgift tills vidare.

Faktura skickas ut med e-post om du inte själv anmäler att du vill ha brevfaktura. Resegruppen förutsätter att den som uppger e-postadress också läser sin e-post. Vid telefonanmälan kan du säga till om brevfaktura.
 

Observera att alla resmål inte
är handikappanpassade! Vid resor som innehåller promenader eller besöksmål med trappor uppmanar vi medlem som har svårt att gå,
använder rollator eller dylikt att kontakta reseansvariga. I många fall kan problemen lösas i samarbete med personal på resmålet.

Resegruppen
Jeanette Backman
070 381 98 02
Eva Carlestål 070 826 77 30
Margareta Knutsson
073 627 27 02
Eva Lind 076 297 79 95
Anki Mattisson 070 978 15 32
Mia Virving 070 968 76 36
 Flitig som humlan söker USU-medlemmen ny kunskap

Kontakt


Har du bytt adress eller E-postadress?
På Mina sidor så kan du ändra uppgifterna själv.
Via  E-post skickar vi akut väsentlig information om verksamheten, om ändringar av aktiviteter och annat, till alla eller berörda grupper.

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss klicka här.

Webbmaster: Lars-Olov Johansson webbmaster(at)usu.se

    Vi samverkar med
 
2013 © Uppsala Senioruniversitet
Senast uppdaterad: 21 november 2021 09:31